Rana Systems werkt al sinds enkele jaren met Voice over Internet Protocol telefonie, afgekort  "VoIP".  Sommige aanbieders praten over IP-telefonie.

Wat is Voice over Internet Protocol?

Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden.

Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker hebben wij diverse betaalbare oplossingen. Met onze oplossingen, kunt u veel communicatie kosten besparen en zo uw telefonie kosten drukken.


Aan de hand van uw wensen, geven wij u graag een vrijblijvend advies die het beste bij u past. Wat voor ons altijd voorop staat is dat u altijd bereikbaar bent en blijft.